Att gå på dajt!

Jag ska berätta för er, det är inte lätt att hitta någon att dejt när du är över sell by date! så vad gör en, visst gå inpå nätdejting, nu detta är ett upplevelse jag har MÅNGE stories to tell, håll i dig, men du få bara en åt gång, LOL, Han i bild, ja visst det var väldig lik, och det var Catrin på Kosta art hotell spa som när jag visad hans bild på pikade liknad, då var det short, han fick namn “Smurfen” innan jag även träffad gubbe, god va vi skrattat, stackars han, tur han inte visst, iallafall vi prata i tel flera gång, han låt trevlig, min jobba kompisar tyckt så med, och pressad mig att träffa han på neutral ground, han var från Lysekil och vi bestämt att åk Cinderella, (jag vet, fylla båt,) vi boka var sin hytt, han säg att han ska bjud på middag så jag ska inte beställa, nice! tyckt jag, jag åkte bus till Stockholm och han ska träffa mig på bryggan, jag kliv av bus, ingen smurf, Ok, stig på och då fick jag sms, han är redan i sitt hytt nr 4016 kom ner;; jaså tycka jag det var inte som planerad, efter jag gick till min hytt på 7nd våning inte under vatten kant som han, då tappad han på en direkt, han hade löses att han har gott om pengar, jag undre, jag gå ner knäcker på dör, ingen svar, gå se om han stå i lobbyn, nej där är han inte, nu du förstår jag är båda hungrig och förbannad, gå ner igen knäcka på, ingen svar, vänd mig om och börja prata med en dam, då se jag att dör öppna liten, vad för F– jag slå i dörren och då stå Smurfen dra in mig i sin hytt och direkt slang mig i hans armar och kissa mig tung och allt, Ursch, jag bli varnsingen! Du förstår jag fick ingen middag från han, tur jag är själv ständig, efter det jag gick till dans sal och hade ett kanon kväll, dansad hela nätt, träffad nya trevlig resenär och så inte ett smack av Smurfen!

Ja detta var en upplevelse från nätdejting, He he de komma flera. Hej för nu!

 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *